Spinazie
Spinazie sap is een bron van belangrijke vitamines: Vitamine A, B11 en vitamine K. Deze zijn goed voor de ogen, de huid, weerstand en het ijzermetabolisme. Spinazie is een bladgroente met een erg hoog gehalte aan voedingswaarden. Het bevat veel vitamine A, K en B-vitaminen. Van de mineralen bevat het ijzer, magnesium, calcium en kalium. Daarnaast heeft spinazie meer dan 10 verschillende flavonoïden die weer specifieke positieve eigenschappen meegeven. De groene kleur is te danken aan het stofje chlorofyl, dat tevens een boost geeft aan je spijsvertering het ondersteunt de ontgifting door het afvoeren van afvalstoffen.
Boerenkool, bevat calcium, mangaan, bètacaroteen (provitamine A) en vitamines B6 en C. Verder is de groente rijk aan magnesium, ijzer, koper en vitamines B1 en B2. En daar houdt het nog niet bij op: we vinden in boerenkool ook fosfor, eiwit, vitamine B3, foliumzuur, zink en omega-3-vetzuren.
Gember is een echte weerstandbooster omdat het ontstekingen tegengaat.
Gember helpt je lichaam zich te ontdoen van gifstoffen doordat het de stofwisseling en de bloedcirculatie stimuleert. Daarnaast verlicht gember misselijkheid en maagpijn en verbetert het de spijsvertering. Het verwarmt, gaat vermoeidheid tegen en geeft je nieuwe energie!
Appel levert je eiwitten en vitamine C en E. Tegelijkertijd levert het je een belangrijke hoeveelheid ijzer en kalium. Dit is essentieel om je lichaam goed te laten werken. De kalium, magnesium en fosfor in appels geven ze de mogelijkheid om vermoeidheid en mentale en fysieke uitputting tegen te gaan.
Citroen is een natuurlijke bron van de antioxidant vitamine C. De citrusvrucht is onder andere goed voor je;
· bloedvaten
· huid
· tanden en tandvlees
· energiestofwisseling
· botten
· zenuwstelsel
· concentratievermogen en immuunsysteem

IJzer
Antioxidant
Foliumzuur
Stofwisseling
Fles 250 ml € 4,50
Bevat 447,9 gram groente
Ingrediënten
Appel 17%
Spinazie 10%
Boerenkool 10%
Komkommer 35%
Bleekselderij 10%
Gember 3%
Kiwi 10%
Citroen 5%
Voedingswaarde per 100ml
- Energie in calorieën
- Koolhydraten
- Suikers
- Vetten
- Verzadigde vetten
- Natrium
- Vezels
- Eiwitten